Apotekar bi trebao popiti aspirin: Nevjerovatno šta je promašio fudbaler Bayera

I ne čudi zašto je bio u nevjerici

Apotekar bi trebao popiti aspirin: Nevjerovatno šta je promašio fudbaler Bayera

A. Čaušević

Novi nevjerovatan promašaj stiže nam iz Bundeslige. 

U finišu prvog poluvremena utakmice Borussija Moencengladbah i Bayer Leverkusena viđen je nevjerovatan promašaj ili vrhunska intervencija.

Nakon što se lopta odbila od prečku Demirbay sa pet metara nije uspio da je pospremi u mrežu, tačnije Elvedi je vrhunski intervenisao.

S obzirom na poziciju i situaciju u kojoj je mogao da bira šta uraditi s lopom i kako je pospremiti loptu reakcija veznjaka Apotekara i pad na koljena uopšte ne iznenađuje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na sreću ovog 23-godišnjaka njegov promašaj se nije odradio za konačan rezultat jer je Bayer slavio sa 1:3 te se tako uključio u borbu za titulu prvaka Njemačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi