Nakon incidenta na EURO-u, Arnautovića čeka neočekivan preokret u karijeri
FOTO: EPA

Uzbudljivo ljeto za Austrijanca

Nakon incidenta na EURO-u, Arnautovića čeka neočekivan preokret u karijeri

H. Zilić

Austrijski napadač Marko Arnautović je doša u centar pažnje na EURO-u.

Nisu u pitanju partije na terenu nego psovke koje je uputio Ezgjanu Alioskom reprezentativcu Sjeverne Makedonije.

Bura se malo stišala, Aranutović je sankcionisan, a sada se sprema za preokret u njegovoj karijeri.

Naime, Aranutović je imao skoro sve dogovoreno sa Bolognom, ali u priču se u posljednji trenutak uključio Besiktas i sada želi reprezentativca Austrije u svojim redovima.

Aktuelni prvaci Turske žele da pojačaju napad pred izazove u Ligi prvaka, Aranutović je prva meta.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Austrijanac je imamo epizodu u Kini, sada je spreman na povratak u Evropu, a da li ćemo ga gledati u redovima turskog velikana ili Seriji A, odgovor bi mogli dobiti odmah po završetku EURO-a, gdje će Austrija po svemu sudeći igrati nokaut fazu.

Pomenuti napadač je bio i jedno vrijeme želja Crvene zvezde, ali nije došlo do dogovora.

Top Komentari

stipulanbo
e moji ljudi, da vi znate koliko je taj marko zaostao u glavi. znam ga od malih nogu. kada dodje u bec samo prica o svojim automobilima i kucama, mnogo je umisljen lik. otac i brat mu se hvale non stop po floridsdorfu (bec) koliko oni imaju para i sta sve imaju i da im nemoze niko nista. i takvim ljudima dragi allah da da zive u velikom bogatsvu...
9 1
miki30
U jbt transfer karijere, svaka čast!!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi