Poludio i počeo šutati klupu: Koeman ga uveo u igru, pa izveo nakon 15 minuta

Htio nastaviti igrati

Poludio i počeo šutati klupu: Koeman ga uveo u igru, pa izveo nakon 15 minuta

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone su u subotu na gostovanju savladali ekipu Seville sa 2:0.

Katalonski klub je stigao do važne pobjede i preuzeo je drugu poziciju na tabeli od Real Madrida.

No, Koeman je na ovoj utakmici imao dosta problema s povrijeđenim igračima jer je iz igre morao izvesti Pedrija i Piquea.

Na teren je u 67. minuti ušao Ronald Araujo, ali je samo 15 minuta kasnije izašao iz igre. Urugvajac se tek oporavio i dobio je šansu, ali se u jednom trenutku požalio na povredu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, govorio je Koemanu da je sve u redu i da može igrati, ali Nizozemac ga je svejedno izveo iz igre. Araujo je bio bijesan toga i šutao je klupu pored terena čime je rizikovao neku novu povredu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Mogli ste napisati poslije mjesec godina D:
10 2
cccccc
Nekada je neke stvari bolje ne objaviti nego ih objaviti 3 dana poslije utakmice :D Sutra Barcelona i Sevilla igraju još jednu utakmicu u kupu, a vi ovo tek sad objavljujete :D
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi