Koeman mu dao šansu da igra, a on mu se naklonio nakon utakmice

Sretan što je ponovo na terenu

Koeman mu dao šansu da igra, a on mu se naklonio nakon utakmice

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone za vikend su u gostima slavili u derbiju protiv Seville sa 2:0 u meču 25. kola La Lige.

Katalonski klub je odigrao veoma dobar meč i golovima Dembelea i Messija uspio je da dođe do važna tri boda i na tabeli prestigne Real Madrid.

Ronald Koeman je na ovoj utakmici imao dosta problema s povredama igrača jer su iz igre morali izaći Pique i Pedri, a kasnije i Araujo koji je na terenu proveo svega 15 minuta.

Šansu u veznom redu dobio je i mladi Ilaix Moriba koji je ostavio jako dobar dojam. Ovaj tinejdžer bio je itekako zahvalan što je dobio šansu u ovoj utakmici, te se čak naklonio svom treneru što mu je dao šansu da igra.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

malezija
Trebao bi Pjana malo bolje osmotriti sta drugi rade , možda ima neka radnja ili postupak da nije težak za izvesti jer očito javno kritikovanje mu neće donijeti veću minutažu
6 0
Tz_Niko75
Mora se bit iskren i priznat da je Pjana i u repki poceo da slabije igra. To se vidi i po rezultatima i njegovom score. Barca trenutno igra Igru koja ne pase Pjani. Igraju okomito previse i samo s jednom 6 om. Tj. Def Vezni. Mire super igra u formaciji 3 5 2 a 4 3 3 mu ne ide.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi