Arda Guler debitovao, sada je stigla bolna istina od Carla Ancelottija: "Vidi se da nije..."
Arda Guler konačno je debitovao za Real Madrid - Komentar dao i Carlo Ancelotti.

Trener Real Madrida komentarisao

Arda Guler debitovao, sada je stigla bolna istina od Carla Ancelottija: "Vidi se da nije..."

Eldar Ganibegović

Sinoć je Arda Guler konačno debitovao za Real Madrid. Njegov nastup komentarisao je i trener Kraljeva, Carlo Ancelotti. 

Real Madrid je sinoć u okviru 1/16 finala Copa del Reyja gostovao kod trećeligaša Arandine. Pobjedom 1:3 izborio je sljedeću fazu takmičenja.

Sve golove na utakmici vidjeli smo u drugom poluvremenu. Joselu, Diaz i Rodrygo pogađali su u razmaku od 54. do 90. minute, da bi domaćin u nadoknade stigao do pogotka i to preko Fernandeza koji je zatresao svoji mrežu.

Ova utakmica najviše će se pamtiti po debiju Arda Gulera. Turski talenat konačno eje zaigrao i igrao je do 59. minute kada ga je zamijenio Valverde.

Carlo Ancelotti dao svoj komentar

Jasno, Arda Guler bio je neizbježna tema poslije utakmice. Svoj komentar dao je i trener Kraljeva, Carlo Ancelotti.

"Odigrao je sat vremena na dobrom nivou. Očigledno je da nije fizički spreman, ali je kvalitet pokazao u prvom poluvremenu. Već sam rekao da moramo biti strpljivi s njim", rekao je italijanski stručnjak.

Oglasi

Podsjetimo, Guler je ljetos stigao u klub i to iz Fenerbahčea. Real Madrid ga je turskom velikanu platio 20 miliona eura.

Do sada su Gulera pratile povrede koje su odgađale njegov debi. Sada je konačno došlo njegovih pet minuta i uskoro bi trebao da zaigra i u La Ligi.

Ostaje da se vidi da li će svoj potencijal u potpunosti iskoristiti. Sinoć je imao sat vremena da pokaže dio svog arsenala i nije se obrukao. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Pa cekaj, zar nije igrao do 59.minute? Kako je onda docekao svojih 5 minuta? Pa nigdje veze s vezom. I vi novinari pisete svasta.. ccc
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi