Otkriveno šta je Modrić šapnuo Guleru, te riječi će mu ostati urezane u mislima: "Arda, ti si..."

Nakon meča protiv Real Sociedada

Otkriveno šta je Modrić šapnuo Guleru, te riječi će mu ostati urezane u mislima: "Arda, ti si..."

Admin Čaušević

Arda Guler je konačno dočekao svoj trenutak. Dobio je priliku od prve minute u dresu Real Madrida i odmah je iskoristio pošto je svojim golom donio tri važna boda u pohodu na 36. titulu prvaka Španije za Real Madrid.

Tokom dosadašnjeg dijela sezone na treninzima Guler je oduševljavao sve u Realu, a sada je dobio priliku da to radi i za šire mase. Na Anoeti je bio briljantan u trijumfu nad Sociedadom.

Mladi turski veznjak je proglašen igračem utakmice, a odmah nakon meča Carlo Ancelotti je poručio da će 19-godišnjak i naredne sezone biti član Reala.

Guler je praktično oduševio sve u svlačionici svojim nastupom. Riječi koje mu je izrekao Luka Modrić će mu možda zauvijek ostati urezene u mislima.

"Arda, ti si genije. Sjajna definicija", šapnuo je Modrić turskom veznjaku na uho nakon što je zabio gol vrijedan osvajanja tri boda na teškom gostovanju, prenijela je Marca.

Oglasi

Poslije meča hrvatski legionar i Guler su i na klupi razmijenili nekoliko riječi. Ponovo je pao i zagrljaj što potvrđuje tezu da je Modrić na neki način mentor dvije decenije mlađem saigraču. Tu scenu pogledajte ovdje.

Između njih dvojice se u dosadašnjem dijelu sezone stvorio poseban odnos, Turčin je svjestan Modrićeve veličine pa nije čudo zašto upija svaku njegovu riječ, ali i potez.

"Svi znaju da je Arda drugačiji igrač. Jako sam sretan zbog njega", riječi su Frana Garcije koje potvrđuju da svlačionica Kraljeva ima zaista visoko mišljenje o bivšem članu Fenerbahčea.

I poslije meča Guler je ostao pribran te čvrsto na zemlji. Zahvalio se treneru Ancelottiju, ali i svim saigračima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ja sam u najboljem klubu na svijetu. Hvala treneru Ancelottiju i saigračima na ovoj prilici. Još uvijek se razvijam i cilj mi da još napredujem", rekao je talentovani veznjak.

Proteklih sedmica se spominjalo da bi Guler mogao otići iz Madrida na posudbu, isticali su se Borussija Dortmund i Milan. Međutim kako sada stvari stoje od toga neće biti ništa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardijan
Na kojem jeziku mu je sapnuo?
0 0
user1713710627
Hajde utorak ,hajde .....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi