Novi udarac za Ardu Gulera: Nakon današnjih vijesti nestao je osmijeh s njegovog lica

Nova povreda Arde Gulera

Novi udarac za Ardu Gulera: Nakon današnjih vijesti nestao je osmijeh s njegovog lica

Eldar Ganibegović

Real Madrid je prava bolnica od početka sezone. Ima povrijeđenih igrača na izvoz, a sada se ta lista produžila. Možda i nije ispravno reći produžila, jer se samo ponovo povrijedio igrač koji se tek oporavio od povrede.

Arda Guler, 18-godišnji igrač doveden ljetos iz Fenerbahčea za 20 miliona eura, ove sezone nije odigrao nijedan meč za Real Madrid.

Nakon povrede meniskusa na početku sezone, Arda Guler je doživio je novu povredu neposredno prije pobjede Real Madrida od 2:0 nad Las Palmasom u La Ligi.

Izbačen je iz sastava za taj meč, a prvi testovi nisu najbolji. Španski mediji donose detalje. 

Novi problem bi Ardu Gulera trebao držati van terena oko mjesec dana, što znači da bi fudbaler prve minute u Real Madridu mogao dobiti tek u novembru, javlja AS.

Zaista veliki pehovi prate mladog Ardu Gulera koji je u Real Madrid stigao kao neko od koga se dosta očekuje. 

Zašto baš Real Madrid?

Na konferenciji za novinare nakon zvaničnog predstavljanja, ofanzivni veznjak je zamoljen da prokomentariše odluku o potpisu ugovora sa Real Madridom, u okviru koje je već pristao da ode u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mnogi klubovi su bili zainteresovani za moj potpis, ali ja sam odabrao Real Madrid zbog igre ovog tima, koji mi se najviše sviđa.

Razgovarao sam sa mnogim klubovima, ali kada je Real Madrid došao po mene, svaka druga ponuda je u tom trenutku izgubila na vrijednosti. Od tada sam razmišljao samo o Real Madridu", rekao je Guler.  

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Culer
E dobro si izabrao. Aferim! ;-)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi