Uputstvo za sve trenere: Ancelotti usred meča očitao bukvicu umišljenoj zvijezdi Reala!

Na susretu protiv Las Palmasa

Uputstvo za sve trenere: Ancelotti usred meča očitao bukvicu umišljenoj zvijezdi Reala!

Admin Čaušević

Real Madrid se nakon poraza protiv Atletico Madrida vratio pobjedničkom nizu, a susret protiv Las Palmasa je obilježio verbalni okršaj Carla Ancelottija sa jednim od svojih igrača. 

Odigrao je Real sasvim pristojnu utakmicu protiv Las Palmasa i uspjeli osvojiti vrlo komforna tri boda, konačan rezultat bio je 2:0.

Naravno, bez obzira na rezultat, novost je bila povratak Viniciusa Juniora. Brazilac je van terena bio mjesec dana zbog povrede mišića, a njegovo neigranje se odrazilo na ekipu.

Sada Carlo Ancelotti ponovo može računati na jednog od najboljih igrača svijeta, pa je tako Vinicius protiv Las Palmasa odigrao 37 minuta i unatoč nedostatku ritma imao je nekoliko zapaženih poteza.

U jednom trenutku susreta Ancelotti i Brazilac imali su žustar verbalni obračun pored linije, nešto što kamere u direktnom prijenosu nisu prikazale.

Oglasi

Italijanski trener je Viniciusu zamjernio njegovo pozicioniranje na terenu: "Moramo igrati otvorenije", kazao je Ancelotti Viniciusu.

Ipak, Brazilac nije oklijevao odgovoriti svom treneru: "Šta želiš da napravim?", signalizirajući rukama na stanje na trenu.

Trofejni stručnjak je nastavio po svom i direktno je poručio Brazilcu da ne može igrati onako kako je on to zamislio.

Kada je odsviran posljednji sudijski zvižduka Ancelotti i Vinicius su prošli jedan pored drugog. Nisu se ni pozdravili, a kamoli rukovali.

Vinicius je vrlo vjerovano po povratku na teren želio ostaviti dojam na publiku, međutim Ancelotti mu je pokazao da je on zapravo šef u svlačionici.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ancelottiju je ovo posljednja sezona na klupi Reala i sigurno je želi okončani na najbolji mogući način, odnosno osvajanjem trofeja La Lige ili Lige prvaka pa i ne čudi zašto svojim izabranicima ne dopušta bilo kakvo opuštanje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kali
Stvarno ste rinaka
1 0
kali
Stvarno ste rinaka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi