Arda napravio neviđene probleme Barceloni
Foto: EPA

Ne želi otići iz kluba

Arda napravio neviđene probleme Barceloni

Midhat Šljivak

Turski mediji danas su objavili kako će do kraja dana Arda Turan postati novi član Galatasaraya, ali je transfer stopiran od strane igrača.

Barca je pristala da pošalje Ardu na dvogodišnju posudbu u redove istanbulskog kluba, ali na kraju od transfera neće biti ništa.

Arda je, prema navodima medija u Španiji, odbio da ode na posudbu i dogovor o posudbi je propao.

Prelazni rok u Turskoj završava danas. Galata je imala velike planove sa reprezentativcem Turske i najavili su novi pokušaj uvjeravanja 30-godišnjeg fudbalera da se vrati u redove velikana iz Istanbula.

Arda je prethodne dvije sezone proveo u Barceloni. Ipak, dolaskom Ernesta Valverdea za njega u ekipi više nema mjesta, ali usprkos tome on odbija odlazak iz kluba.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Napravio je tako velike probleme katalonskom klubu koji je već dogovorio njegov odlazak i do večeras će imati šansu da ga uvjere da napusti klub.

Turan je tokom karijere igrao čak sedam godina za Galatu, gdje je postao istinska legenda kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi