Arežina bez prava nastupa za Olimpik do kraja sezone?

Problemi za tim sa Otoke

Arežina bez prava nastupa za Olimpik do kraja sezone?

S. Mlaćo

FK Olimpik uoči odlaska na pripreme u Mostar angažovao je između ostalih i Filipa Arežinu (24), koji je posljednji angažman imao u poljskom GKS Tichy, a sa timom s Otoke je potpisao ugovor do kraja sezone. 

Iako od Arežine u ovom klubu očekuju mnogo, postoji mogućnost da on do kraja sezone ipak ne odigra nijedan meč, s obzirom da je već promijenio tri kluba u ovoj takmičarskoj godini. 

Arežina je nastupao za Zrinjski, te Tichy, a Olimpik bi mu bio treći klub, što pravila ne dozvoljavaju. Povodom ove informacije kontaktirali smo direktora popularnih Vukova Adnana Čorbu.

"To su za sada špekulacije. I mi smo to saznali kasnije, te smo se obratili višim istancama i sve će biti poznato u narednih par dana. Ako se previd desio, sigurno to niko nije učinio namjerno. Ipak, dok situacija ne bude definitivno jasna, do tada ne može govoriti puno o tome", kazao je Čorbo za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čorbo nam je također potvrdio da će se Olimpiku u narednim danima priključiti Dejan Vukomanović i Muamer Svraka. Vukomanović je imao neugodnu povredu, pa se nalazio na liječenju, a Svraka je morao nazad u Indoneziju kako bi uzeo papire u svom sada već bivšem klubu Semen Pedangu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi