Trener FK Olimpik

Kulović: Uz ova pojačanja još više vjerujem u opstanak

S. Mlaćo

Na samom predstavljanju četvorice novih članova kluba, prisutnim medijima obratio se i šef stručnog štaba FK Olimpik Faruk Kulović.

Iskusni stručnjak je govorio o dosadašnjim pripremama, planovima, te igračkom kadru.

"Drago mi je da vidim ove igrače ovdje, te da je Uprava učinila ono što smo od njih tražili. Što se tiče proteklog perioda, iza nas su 23 treninga, a sticajem okolnosti nismo mogli vani. Izlazili smo par puta vani uz kontrolnu utakmicu u Mostaru. Prodefilovalo je dosta igrača, a nas očekuje težak nastavak prvenstva. Ja se nadam da ćemo uz pomoć ovih igrača i agilne Uprave uspjeti da ostvarimo opstanak u ligi i ja se nadam još više sada kada vidim ove igrače da se ta želja može ostvariti", kazao je Kulović.

Kada su pojačanja u pitanju, na Otoci prelazni rok nije završen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U ovom momentu mi trebamo još jednog golmana, te je to ostalo neriješeno pitanje. Možda u toku slijedećih dana nađemo adekvatno riješenje na stoperskoj poziciji, a mislim da smo ovo ostalo postigli cilj", dodao je Kulović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti