Direktor FK Olimpik

Čorbo: Vratili smo klubu dostojanstvo

S. Mlaćo

Iako se nalaze u veoma teškoj situaciji, kada je borba za opstanak u pitanju, u FK Olimpik se ne predaju.

Veoma ambiciozni članovi kluba tokom proteklih mjeseci uradili su veliki dio posla, a vjeruju da će to donijeti i dobar rezultat.

Ispred Uprave kluba medijima se danas na press konferenciji obratio Adnan Čorbo, direktor tima sa Otoke.

"Prijatno mi je zadovoljstvo da vas vidim na ovoj press konferenciji, a čast i zadovoljstvo mi je pored nas vidjeti ovakve momke od kojih očekujemo puno. Naš primarni cilj je da se pokušamo što bolje spremiti i da ostvarimo zajednički cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH. Dinamika poslova koje smo sebi zacrtala je veoma zadovoljavjauća, a pripreme teku u najboljem mogućem redu. Važno je istaći da poslije teških šest mjeseci koji su proveli uposlenici i igrači FK Olimpik svima se vraća dostojanstvo, a  fudbaleri postaju da budu ono što jesu. Agilna Uprava svakim danom pokazuje koliko su ozbiljno ušli u ovaj projekat", kazao je Čorbo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naša naredna destinacija je Mostar i naši sportski prijatelji iz FK Velež su nam omogućili da treniramo na njihovom novom pomoćnom terenu. U Metkoviću ćemo odigrati prijateljsku utakmicu, a zatim se vraćamo kući te idemo na pripreme u Makarsku. Atmosfera i sve ono što treba kvalitetno prati prvi dio pripremnog dijela", dodao je Čorbo.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi