37

Komentari (37)

Mustafa
Arežina nije tragičar ! On je neznalica na kojeg je blentavi Azmir bacio tolike pare po nagovoru sarajevskih šibičara ! Azmire bolje da si te pare bacio u Jalu !
Fce
Ovaj Arezina nije ni za trece lige federacije ko ovu budalu samo gura wow
delalovic dursum
Naprijed Rođeni Voli Vas Krajina rođeni od Ključa
rodjak
icemo mi jos gore mozda do kraja i prestici ovaj
KemalMalovcic
Dovedes raspalog fudbalera i mislis da se mozes boriti za titulu. Azmire levatu stari
DanGraf
Dvije nule odigrale nula - nula. Ništa - ništa.
MSOZ101
Da je usao Radovac umjesto Prsesa oko 75, Velez bi uzeo do kraja zbog njegove mogucnosti promjene strane, Velez je dosta puta imao ciste situacije za Cosica, Brandaa i Ovcine kada licem napadaju gol na sirokom prostoru i to su trebali iskoristiti ali su bespotrebno komplikovali.
mostarac
Bravo siguran sam da bi Radovac mnogo jednostvnije zavrsavao one situacije oko 16-ca
Ramoramo
Vjerovatno najplaćeniji igrač u Tz Cityu, ali je ubjedljivo najgori. Po njegovom načinu hoda, trčanju sve je jasno. Ubjedljivo najgori igrač na terenu...
ALMIN1111
Sta kaze Azmir , jel sve po propisima
koki
Koliko ga hvale prosječan igrač za ovu ligu a mnogo mnogo boljih od njega ima ali eto nezavrjeđuju paznju ovih amatera od spikera...
visokohz
Simin Han, jeli opet kriv sudija
Prazina
HahahahahahahHHHa, jednom od derbija kola? Pa vi niste normalni
Nele.
Bas losa tekma. Al Bobic bas neka inteligencija, valja napravit onakav penal.
adaStolac
Sto bi reko mladen delic "nista-nista".
enko
Penal za sity ispravno dosuđen a bice zanimljivo sto ce reci strucni konsultant za onaj start nad brandaom,mislim da je bio.igrac starta klizecim i da je pogodio loptu ona bi otisla u nekom smjeru,ovako je ostala u mjestu,znaci startao na napadaca veleza.moje misljenje.
Grohot
Nije penal bio n Brandau 99%
tbra
I jedni i drugi amaterske ekipe
kaskada24
Isplivava Velež kojeg se mnogi plaše!
magistar
Najgori rezultat za oba tima. Tuzla ocekivano posustaje u borbi za Evropu a Velez zacementiran na sredini, ne moze ni gore ni dole.
VELEZ
Moze velez gore itekako, nisu izgubili ima dugo vremena
rodjak
ici cemo mi jos gore mozda do kraja i prestici ovaj Himin San,samo da nastavimo slagati bodove
Hakkinen
Bravo ROĐENI... Slijedeći put biće bolje.
Hakkinen
Ja ću opet reći/ napisati da mi je Velež i Mostar u srcu ( ne zbog lajkova ili da se ovdje momcima ULIZUJEM jer nisam takav) nakon mog grada u kojem sam rođen a to je Sarajevo i NEMAM JA LIČNO NIKAKAV PROBLEM SA TIM.
@Samo_Realan piše da bi volio da njegov Željo ide u evropu pa bi volio ako ne može Željo onda da idu komšije tj Sarajevo i na tom komentaru svaka čast drug zato sam te i zapratio.
Jbg koliko se god neki ljutili pola i moje raje navija za Želju pa onda i ja ovako mislim a na stranu ( što se mi ' koljemo " između sebe ) to je drugi par cipela .
A Velež i Mostar su mi baš nekako u srcu još od malih nogu kada sam se slikao sa Semirom Tuceom br11 i Seadom Kajtazom br. 7 još dok sam bio mali klinjo naravno prije AGRESIJE na našu državu BiH.
Ne pišem ovo da još jednom objasnim radi lajkova ili naklonosti Veležovaca ili Željovaca nego jednostavno kod mene je tako.
Brat mi navija za Želju, otac za Velež a ja za Sarajevo.
Pametnom dosta.
Lijep i sportski pozdrav za sve normalne momke , ljude i djecu koja su na ovom portalu.
Samo_Realan
Nemam sta dodati svaka čast ljudino osim da ti želim sreću da i ti dočekaš Euroopu, kao i svi ostali koji poštuju tudje, a vole svoje!
BHNACIONALISTA
Buraz, slazem se u svemu što si napisao samo mi nije jasno zbog čega tolika mržnja prema svemu što dolazi iz Sarajeva,naravno da mi je Velež drag ali zbog njihove mržnje prema svemu sarajevskom nemam nemam vise taj osjecaj .....zadnji put kad sam bio dole na utakmici imao sam osjećaj da sam u lukavici jbte....zašto je to tako neznam a možda je i bolje tako
Hakkinen
@BHNACIONALISTA izvini drug jeli se meni obraćaš?
Ako si mene pitao zašto je to tako jednostavno ti mogu reći NE ZNAM prijatelju. I iskren da ti budem od kako sam " ostario " ne pamtim kada sam na tekmu otišao da pratim i gledam.
Ja fakat nemam ni protiv koga ništa ali mnogo se raje LOŽE na to ko odakle dolazi i jbg drug mi smo takvi i tako će čini mi se ostati zauvijek.
Moje iskustvo sa Mostarom i Mostarcima moram ti priznati da NIKADA nisam imao ni jedan problem što sam iz Sarajeva za razliku od nekih drugih krajeva BiH.
A i kod nas u Sarajevu ima svega znaš i sam . Jbg kako ono kažu" u svakom žitu ima kukolja ".
A to što si ti napisao ja ne osporavam i nije da ti ne vjerujem.
Ali i sam znaš da je sve u Sarajevu od N/FSBiH itd itd pa MOŽDA kontaju da je do nas koji smo rođeni i koji živimo tu a mi sa tim veze nemamo.
Fakat ne znam šta da ti kažem ali moje neko mišljenje kao što se ja " POZITIVNO KOLJEM" sa svojom rajom koji navijaju za Želju da bi svi mi trebali imati neku granicu...bar onu sportsku.
Moje mišljenje. Za nekoga će biti glupo za nekog ok. Vozdra
Haroni
Nedostajao si nam Kimi :) Živ bio. Samo šteta što je vrlo malo normalnih poput tebe
Samo_Realan
Brate politika znas i sam da su naši sarajevski ul**** najveći Bookir i ekipa izmuzoše sve, neki dan ti je dokaz bio na Klixu, Sarajevo najmanje izvozi od svih kantona, a najviše uvozi i jos mnoge stvari su tu brate, neko voli, neko ne voli, tako ce ti biti vazda u svemu
Hakkinen
@@Haroni hvala BRAT MOJ.
Hvala ti puno jer vjeruj od tebe mi znače tvoje riječi vjerovao ili ne za razliku od pojedinih gdje mi nije stalo NI MALO baš NIKAKO.
@@Haroni ziv mi bio prijatelju.
@Samo_Realan ..bena politika SVE SI NAPISAO ŠTO ISTO MISLIM.
Vozdra Veležovac i vozdra Željovac i svako dobro Vam želim od srca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.