13

Komentari (13)

Gari Garinča
Ovo je već postalo prava napast. Nema portala koji nije preplavljen sa reklamama. Da bi procitali neku objavu ukaže van se tri četiri reklame koje se aktiviraju, itd. Sve to citaocu uzima vrijeme.
Śmeker007
Jeste drug, al sta ces oni zive od tiga jbg nema druge..
IvanKing
Kada bude show protiv Španjolske Italije Francuske Njemačke Engleske Nizozemske itd, onda se može smatrati dobrim internacionalnim igračem a ne show protiv Bolivije koja je na levelu Luxembourga realno Copa Američke za dvije klase slabija od Europskog prvenstva.
cccccc
Pa više je Messi dao golova najjačim reprezentacijama nego Ronaldo. Šta bi onda tek trebali reći za Ronalda? Dao je 109 golova za reprezentaciju, a od toga samo 3 u nokaut fazama EURA i svjetskog prvenstva i ima 2 asistencije. Kad god je najvažnije njega većinom nigdje nema i tako je to već 15 godina u reprezentaciji. Od svih najvećih igrača sa kojima se poredi samo on nikad nije bio najbolji igrač nekog velikog rakmičenja. Nikada nije dao gol niti je asistirao u nokaut fazi Svjetskog. Ali je zato u kvalifikacijama zabio 50+ golova protiv Litvanije, Estonije, Andore itd. Veličate ga da je najbolji strijelac EURA ikada, a današnja djeca ne znaju da su prije na EURU mogle igrati samo 8 reprezentacija i to pravilo je postojalo sve do 1996 godine. Tada je uvedeno pravilo sa 16 reprezentacija. Zato mnogi veliki igrači iz prijašnjih vremena nisu mogli zbog drugačijih pravila igrati više od 1 ili 2 EURA. Trebalo mu je 5 prvenstava da prestigne Platinija koji je na jednom dao 9 golova. Stvarno je veličina. Potugal osvojio EURO 2016 tako što su imali najjaču odbranu i primili su samo 1 gol u nokaut fazi, a on nije imao ni gol ni asistenciju u 5 od 7 utakmica na EURU. Odigrao dobro jedino protiv Mađarske i Velsa. Čak je i penal promašio protiv Austrije u grupi za pobjedu.
cccccc
Kako je Ronaldo odigrao EURO 2016 najbolje govori činjenica da je se na tom EURU prvi puta u historiji desilo da igrač tima koji je osvojio EURO ne bude proglašen za najboljeg igrača. Čak je i igrač Grčke dobio 2004 godine nagradu za najboljeg igrača takmičenja.
IvanKing
A to što su pola od tih utakmica od top 50 svijeta prijateljske nisi htio napomenuti kao prvu činjenicu a druga činjenica je ako Messi igra 30 puta utakmice protiv Urugvaja ili Perua koji se možda nalaze u top 50 znaci da je eto 30 puta igrao protiv reprezentacije iz top 50 , šta je on napravio na Svjetskom prvenstvu molim te imao jedan gol i jednu asistenciju u čitavoj k.o. fazi Di Maria im bio glavni igrač ništa nije posebno napravio ni protiv Švicarske ni Holandije ni Njemačke u finalu i opet proglašen za najboljeg igrača turnira jer eto zbog imena, ono je svatko vidio kad je dobio nagradu za najboljeg igrača turnira da je cista ubleha , min 3 igrača iz Njemačke su zaslužila nagradu Müller i Neuer najprije.
KB9
Cuj Šou protiv Bolivije???? Pa jbte nije protiv Brazila ccccc
Śmeker007
Upravo tako, moze protiv njih a kada dodje Kolumbija-Chile-Uruguay a za Brazil da ne pricamo, e onda osvoji Medel CA ili neko drugi hahahahah Ovi sa SS.ba bas svrsavaju na malog..
cccccc
šmeker007, Pa više je Messi dao golova najjačim reprezentacijama nego Ronaldo. Šta bi onda tek trebali reći za Ronalda? Dao je 109 golova za reprezentaciju, a od toga samo 3 u nokaut fazama EURA i svjetskog prvenstva i ima 2 asistencije. Kad god je najvažnije njega većinom nigdje nema i tako je to već 15 godina u reprezentaciji. Od svih najvećih igrača sa kojima se poredi samo on nikad nije bio najbolji igrač nekog velikog rakmičenja. Nikada nije dao gol niti je asistirao u nokaut fazi Svjetskog. Ali je zato u kvalifikacijama zabio 50+ golova protiv Litvanije, Estonije, Andore itd. Veličate ga da je najbolji strijelac EURA ikada, a današnja djeca ne znaju da su prije na EURU mogle igrati samo 8 reprezentacija i to pravilo je postojalo sve do 1996 godine. Tada je uvedeno pravilo sa 16 reprezentacija. Zato mnogi veliki igrači iz prijašnjih vremena nisu mogli zbog drugačijih pravila igrati više od 1 ili 2 EURA. Trebalo mu je 5 prvenstava da prestigne Platinija koji je na jednom dao 9 golova. Stvarno je veličina. Potugal osvojio EURO 2016 tako što su imali najjaču odbranu i primili su samo 1 gol u nokaut fazi, a on nije imao ni gol ni asistenciju u 5 od 7 utakmica na EURU. Odigrao dobro jedino protiv Mađarske i Velsa. Čak je i penal promašio protiv Austrije u grupi za pobjedu.
cccccc
Kako je Ronaldo odigrao EURO 2016 najbolje govori činjenica da je se na tom EURU prvi puta u historiji desilo da igrač tima koji je osvojio EURO ne bude proglašen za najboljeg igrača. Čak je i igrač Grčke dobio 2004 godine nagradu za najboljeg igrača takmičenja.
BillyPiton
Endin svrshava na Messija.
MUFCDOGROBA
Covjek ima 26 Igraca Utakmice ove godine… Tridesetcetverogodisnjak alo?
realno_govoreci
Wtf. Sta rece ziv bio?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.