34

Komentari (34)

zure28
Čist penal igrač ga lobovao i htio nastaviti kretnji golman izleti promašio loptu još izbruzio nogu prema igraču.. Čist penal. Da ga golman nije udario Alvarez bi možda i stigao do lopte tako da.....
Miskolizac
Aj ne budi gluo..cuj lobovao..nemas ti pojma idiote jedan.
Edin Merlin
Cist penal kao suza,covjek sklonio loptu a golman ga oborio... Sudija je samo pogrijesio jer nije dao crveni golmanu !
Bulle
Kako penal??? Da li si pratio ljude koji znaju pravila, golman je sa obje noge bio na zemlji, sudar se ne smatra penalom, lopta otišla, Lovren stigao...
barcaforever
Golman nije išao na loptu već je zaustavio igrača!!! Klasičan faul, prođeš igrača i on te zaustavi, šta je tu sporno?
CeZenicaLik
Messi njih sve nosi u kesi....
Nešto su mi Bošnjaci katolici tihi večeras HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
YouTalkinToMe
A tihi su i ovi bošnjaci musmani čmarouvlakači koji su zdušno uz svoju braću rvate.
Milfhunter
Kad vi uđete u polufinale SP onda nesto pričajte. Nikad se nećete ni kvalificirat, a ne igrat 3 polufinala. Anititalenti za sve sportove rugaju se Hrvatskoj ?
vence
@Milfhunter reče čovjek, a reprezentacija za koju navija ima 7 igrača koji uopšte nisu rođeni u zemlji koju predstavljaju, a da ne spominjemo ostale sportiste i ostale sportove..poput košarke, tenisa i td...a dobro znas o čemu pričam. Ostaj naž zdravo i ganjaj milfare..zdravije ti je :)
vence
Ima veze iz razloga sto to onda nema vise veze sa Hrvatskom. Druze, Mbappe jeste porijeklom negdje tamo iz pm, ali je rođen u Francuskoj i velika vecina ostalih..a imaju u BiH trojica i da se pitam ne bi ni oni igrali ni u bilo kojoj drugoj ekipi..igras za zemlju u kojoj si rođen i cao..vec sam pisao o ovome..a sve ostalo nema smisla.. Lovren rođen u Zenici, Budimir isto, Barišić u Austriji..Zubac Čapljini, Bogdanović u Mostaru..i da ne nabrajam dalje .prave Hrvatine :))
Čist penal ko suza,livakoviću crveni povrh ovoga
YouTalkinToMe
Kao rekli englezi da nije prnal. Naravno da će reći, poslije njihovog ispadanja najgora stvar za engleze bi bilo da argentina osvoji.
nakopitam
Fasisti nisu trebali proci ni grupu. Igraju ubjedljivo najgori fudbal na prvenstvu. **** ih krivousti franjo.
pjanke.sa
I ovo i proslo prvenstvo se provlace kroz iglene usi. A kolentator na HRTu toliko jede go vna da je to za medalje. Osteceni, majorizirani, nema sta vec nisu.
Mux82
Gvardiol buduća najskuplja prevara od štopera!
koraj
"zoro" vracen na fabricke postavke:)
pjanke.sa
Izvozo ga Leo malo lijevo malo desno, pa zakoci pa opet zanebesalo mu se. A iscu 100 miliona za njega haahhahaahaha ja budala
YouTalkinToMe
Nije ovo fer od messija, baš kad se gvardiol trebao prodat za 100 mil. on ga izvoza ko malo dijete i sroza mu cijenu.
user1653915881
****ti fašista majku...konju jedan!
Samir55
@nakopitam Pa fasisti i nisu prosli grupu. Ispali su nakon poraza od Brazila i Svicarske i nakon remija s Kamerunom. Kao popisani su se nakon toga vratili kuci.
omer
Fino je vidjeti da si jos u zivotu, jer si nestao bio kad je Hrvatska prosla Brazil. Bojao sam se da si se objesio poslije toga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti