18

Komentari (18)

cccccc
Fanovi Ronalda još jednom dokazuju koliko su objektivni. 3 godine nas ubjeđivali da je Ronaldo osvojio ligu nacija i da je to bitan trofej iako je odigrao samo 2 utakmice, a sada govore da ovaj Messijev trofej osvojen protiv Italije nije bitan. Da vas podsjetim... Ronaldo je prije početka lige nacija rekao da je to nebitno i nije je ni htio igrati sve dok Portugal nije dosao i bez njega do polufinala. Kada je vidio da bi Portugal mogao osvojiti onda je se nakon 9 mjeseci vratio u reprezentaciju. Jadnik jadni. Mogu misliti komentare fanova Ronalda da je Messi to uradio.
Ecosport
Messi najbolji svih vremena, hejteri na Fadilovim respiratorima.
Edin Merlin
Gdje mu je svjetsko ?
Ecosport
@Edin Merlin bilo bi da je 2014. umjesto Higuaina u finalu imao boljeg realizatora. Messi odigrao fenomenalan tirnir, ali por3d dvije-tri 100% šanse koje je realov Pipita promašio, nije se moglo osvojiti finale u kojem je Njemačka bez neke pretjerano dobre igre došla do pehara. Ali to su Njemci. Nadamo se svi da će ove godine Argentina imati malo sreće. Red je.
ubnt2
@Edin Merlin Pa gdje je Ronaldu svjetsko? Ovaj je makar bio u finalu dok je ovaj ispado po fazama...
AcMilan_rosoneriBosna
Kolko bolja Argentina ne vjerovatno
HarisADP
Od Italije je svak bolji otkako spine nema
user1613662710
Messiju zlatnu loptu sad nema dvojbe
BHparola
Zbog cega? pa jace mpape igra od njega, to se vidi u parizu, a zbog jedne utakmice nekome dati zlato je smijesno
BHparola
A ne bi ni mpapeu dao zlatnu, moje misljenje
krems_krems12
Messi osvojio trofej sa reprezentacijom, nema govora, zasluzio je zlatnu loptu, ha ja.
Sanagoal
Benzema i niko drugi ! Momak je sam doveo RM do finala!
Ecosport
@Sanagoal benzema dao dva gola u produžetku protiv Cityja?
Mostarac94
@Ecosport a jel to sinoc Messi dao gola? Ako cemo istom logikom xD nemam nista protic Messija al Benz 15 golova da u ligi prvaka i imas obraza napisat komentar na fazon ko da nije nista u LP uradio
Ecosport
@Mostarac94 nisam rekao da nije ništa uradio nego da nije sam doveo real do finala. Pretpostavljam da razumiješ važnost golova malog Rodryga protiv Cityja. I to u produžetku. Naravno da je Benzema zaslužniji za realove rezultate.
Mostarac94
pa i Rodrigu je Benzema asistirao samim time pola gola dao, Real je kao tim dobra ekipa u smislu da nema pojedinca koji previse odskace osim eto Benzeme al opet ne može se reći da je zvijezda ekipe. Da je Salah koji put u finalu dodao a ne pucao možda bi se druga priča pričala jbga
Sanagoal
@Ecosport ja bi mu dao zlatnu loptu samo za onaj prvi gol u Londonu protiv Chelsea. Ako si ikad igrao fudbal na velikom terenu znas o čemu pričam. A da nepricamo o ostalih 14 golova! Ove sezone nema mu ravnog a ja iskreno ti kazem nisam ljubitelj RM.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.