Cijeli svijet je u šoku što su Argentinci dopustili ovom čovjeku da uzme trofej u ruke

Nikome nije jasno otkud on na terenu

Cijeli svijet je u šoku što su Argentinci dopustili ovom čovjeku da uzme trofej u ruke

Endin Čaušević

Argentina je nakon 36 godina čekanja uspjela da osvoji Svjetsko prvenstvo nakon što je jučer u nevjerovatnoj utakmici poslije penala uspjela da pobijedi reprezentaciju Francuske. Nakon toga Gaučosi su napravili pravu feštu na Lusail stadionu, ali nikome nije jasno kako se u svemu tome tu pojavio i turski kuhar Nusret Gokce.

Ovaj kuhar postao je planetarno popularan prije desetak godina zbog videa koje je objavljivao na društvenim mrežama, a nakon toga otvorio je nekoliko restorana širom svijeta i postao milioner.

Njegov nadimak inače je Salt Bae što je ime i njegovih restorana. Najposjećeniji njegov restoran je onaj u Dubaiju, dok je prije nekoliko godina otvorio i restoran u Londonu, ali su se svi iznenadili visokim cijenama.

Nusretov restoran posjećuju mnoge poznate ličnosti, a to se posebno odnosi na fudbalere koji u prethodnim godinama često odmaraju u Dubaiju i često večeraju upravo u tom restoranu.

Ovaj turski kuhar jučer je iskoristio priliku da uživo gleda Svjetsko prvenstvo na Lusail stadionu i poznat je po tome što voli da se pojavljuje na finalnim utakmicama raznih fudbalskih takmičenja.

Međutim, ono što je razočaralo javnost u Argentini, ali i širom svijeta jeste činjenica da je on jučer uspio nekako da dođe i na teren i s igračima Gaučosa proslavi titulu prvaka svijeta.

Oglasi

Nusret je u dobrim odnosima s pojedinim igračima Argentine što je jučer maksimalno iskoristio kako bi se pojavio na terenu, no navijačima nije drago što je na kraju čak uspio da dođe do trofeja.

On je uspio da se fotografiše s peharom i mnogim igračima Argentine, a među njima bio je i Lionel Messi, ali su mnogi komentarisali da je Messi izgledao kao da uopšte ne zna ko je Nusret i otkud on na terenu s njima.

Na kraju je Nusret sve te fotografije objavio na svom Instagram profilu, ali nije baš oduševio javnost kako je očekivao jer su mnogi kritikovali organizatore što je njemu dopušteno da tako slavi s Argentincima i posebno u ruke uzme taj trofej.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Nusreta na Instagramu prati skoro čak 50 miliona ljudi i on se proslavio upravo na toj društvenoj mreži objavljujući videa.

On ima svoj restoran i u Dohi i to je maksimalno iskoristio tokom Mundijala jer je ugostio mnoge zvijezde tokom prethodnih mjesec dana i sigurno na kraju zadovoljno trlja ruke zbog zarade.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Gluposti! Šta ima veze?! I kad bi naši nešto osvojili Sejo Brajlović bi bio sa našim fudbalerima:):):)
7 1
Bulle
Čuj u šoku a pola ovih fudbalera bilo kod njeg na zlatnom odresku...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi