Navijačica Argentine skinula dres i pokazala svoje grudi, ali ni slutila nije da je kamera snima

Kada ne možete da se kontrolišete od uzbuđenja

Navijačica Argentine skinula dres i pokazala svoje grudi, ali ni slutila nije da je kamera snima

Endin Čaušević

Argentina je jučer u nevjerovatnoj utakmici nakon penala pobijedila Francusku i osvojila je Svjetsko prvenstvo u Kataru, a u centru pažnje našla se jedna od navijačica ove reprezentacije koja je od previše uzbuđenja tokom slavlje skinula svoj dres, ali zaboravila je očito da ne nosi grudnjak.

Argentinci su od 1986. godine i legendarne generacije koju je predvodio Diego Maradona čekali na titulu prvaka svijeta, a to su konačno uspjeli da ostvare na nezaboravnom Mundijalu u Kataru.

Gaučosi nisu bili među prvim favoritima za osvajanje Svjetskog prvenstva, ali na kraju su odigrali fantastičan turnir koji su počeli šokantnim porazom od Saudijske Arabije.

To je očito bio šamar za Argentince koji su nakon toga zaigrali zaista odlično i na kraju su došli do samog kraja i nakon 36 godina čekanja ponovo su vratili titulu prvaka svijeta u svoju zemlju.

Jučerašnje finale sigurno će se pamtiti i prepričavati još dugo vremena, a za mnoge je ovo vjerovatno najbolji finalni meč koji smo imali priliku gledati u historiji fudbala.

Oglasi

Na kraju rezultat je nakon 120 minuta bio 3:3, a pobjednika smo saznali tek nakon penala. Više sreće i znanja imali su Argentinci koji su uspjeli da dođu do pobjede, a potom je nastala prava ludnica na Lusail stadionu.

Navijači Argentine na tribinama su pravili pravu feštu tokom cijelog Svjetskog prvenstva, a tako je bilo i jučer nakon velike pobjede Gaučosa koja se desetljećima čekala.

Slavlje na tribinama bilo je zaista spektakularno, ali o jednom detalju posebno bruji cijeli svijet.

Naime, nakon odlučujućeg penala Montiela jedan od kamermana snimao je navijače Argentine koji su bili iza gola gdje su se izvodili penali, ali ni slutio nije da će taj snimak biti u centru pažnje.

Oglasi

To je zbog činjenice da je snimio u tom trenutku u direktnom prenosu jednu od navijačica Argentine koja je skinula svoj dres nakon Montielovog penala, ali očito je da je zaboravila da nosi grudnjak.

@thegoodsonfamily89 get them out haha world cup ties #argentina #france #flash #live #worldcup #qatar2022 #bbc #women ♬ original sound - thegoodsonfamily89

Tako su u direktnom prenosi svi mogli da vide njene grudi, a ovaj snimak postao je hit na društvenim mrežama.

Jasno je da ona nije mogla da zadrži svoje uzbuđenje nakon što je Argentina postala konačno prvak svijeta, ali da će baš skinuti dres i tako pokazati svoje grudi sigurno se nije očekivalo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Vjerovatno ni sama ni slutila nije da će je kamere snimati baš u tom trenutku.

No, to samo pokazuje koliko su u Argentini srčani kada je fudbal u pitanju, te je već odavno svima jasno da ne mogu da sakriju svoje emocije kada je ovaj sport u pitanju, a ova scena s Lusail stadiona je to najbolje pokazala.

Top Komentari

plemic
ili je sve uradila radi kamera?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi