Argentinac napušta PSG: Ko će 'prelomiti' Di Mariju?

Izvjesan povratak u Španiju

Argentinac napušta PSG: Ko će 'prelomiti' Di Mariju?

S. Mlaćo

Angel Di Maria bi na kraju sezone mogao napustiti PSG. Naime, u redovima prvaka Francuske planiraju prodati Argentinca koji se baš i nije pokazao.

PSG je lako došao do titule u Francuskoj, no Di Mariju bi mogli gledati u novoj sezoni ponovo u Španiji.

Don Balon navodi da to ipak neće biti Real Madrid, gdje je već nastupao, već Atletico Madrid ili Barcelona.

U Barceloni spremaju promjene nakon ispadanja iz LP, a navodno na transferu radi i njegov prijatelj Lionel Messi.

Ipak, ni trener Atletica Diego Simeone nije imun na kvalitete ovog nogometaša, pa će biti veoma zanimljivo ovog ljeta na transfer pijaci.

Di Maria ugovor sa PSG-om ima do 2021. godine, a bogati vlasnici ovog kluba bi njegovom prodajom vratili uložena 63 miliona eura, koliko je iznosio njegov transfer iz Manchester Uniteda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti