Rakitić objasnio ko mu je od navijača Barcelone pokucao na kućna vrata

Nije kako su mediji objavili

Rakitić objasnio ko mu je od navijača Barcelone pokucao na kućna vrata

Endin Čaušević

Španski mediji objavili su jučer da je Ivan Rakitić imao posjetu na kućnim vratima od navijača Barcelone koji su nezadovoljnim igrama ovog veznjaka.

U Barceloni vlada pravo rasulo nakon što su ispali u polufinalu Lige prvaka, a navijači su bili bijesni zbog blamaže koju je njihov tim doživio u revanšu protiv Liverpoola jer su poraženi sa 4:0.

Posebnu ljutnju izazvao je Ivan Rakitić koji je samo dan kasnije s porodicom otputovao u Sevillu, a zatim su se pojavile fotografije kako nasmijan šeta ovim gradom što je dodatno najljutilo navijače Barce.

Španski mediji objavili su da je Rakitić u petak imao neugodan susret s grupom navijača Boixos Nois koji su zakucali na kućna vrata hrvatskog reprezentativca kako bi ga opomenuli.

Međutim, Rakitić je nakon jučerašnje utakmice protiv Getafea objavio da to jednostavno nije istina, te da mu nije jasno otkud takve informacije u javnosti.

"Moju kuću nije okružila grupa navijača i nije bilo nikakvih incidenata. Ne znam kako je ta vijest dospjela u medije. Bila su samo dva čovjeka i željeli su me nagraditi za moju odanost ovom klubu", rekao je Rakitić.

Dogovor je blizu: Inter dovodi Rakitića za 50 miliona eura

Kako javlja Goal.com, Rakitić je na pragu prelaska u redove Intera, koji će Kataloncima platiti 50 miliona eura.

U Interu žele da se vrate na staze stare slave i da konačno napadnu Scudetto koji je godinama u Juventusovim vetrinama, a dolazak Rakitića bi svakako pomogao Interu u tome.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je samo jedan od velikih igrača koje Inter planira da dovede, a uz to bi imao priliku da igra s nekoliko svojih saigrača poput Perišića, Brozovića i Vrsaljka.

Raketa jeu Barci osvojio četiri naslova La Lige, četiri kupa i Ligu prvaka, no zbog velike konkurencije u sredini terena, morat će da napusti Nou Camp.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Stvarno ste dosadni sa ovim seljakanjem igrača Non stop a u stvarnosti nista od toga
1 1
teddy sheringham
Kucamo na vrata zaboravljenih asova.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi