Argentinac propušta Malagu: Radostan dan za Messija, za Barcu hendikep

Prinova u porodici Messi

Argentinac propušta Malagu: Radostan dan za Messija, za Barcu hendikep

Lionela Messija neće biti u ekipi Barcelone na večerašnjoj utakmici La Lige protiv Malage, što je svakako veliki hendikep za Katalonce.

Danas su se pojavile informacije da Messi neće igrati protiv Malage zbog privatnih razloga, iako se on nalazio na Valverdeovom spisku fudbalera koji će doputovati na La Rosaledu.

Messijevo mjesto u ekipi Barce će zauzeti Yerry Mina, a španski mediji su sada otkrili razlog zbog kojeg će Argentinac propustiti susret sa Malagom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Messijeva supruga Antonella se porodila rano jutros, tako da je fudbaler Barcelone po treći put postao otac. Teško da mu neko može zamjeriti što će preskočiti večerašnji susret, a ovo je ujedno prilika i da se Messi odmori pred revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja.

Susret Malage i Barcelone je na rasporedu večeras sa početkom od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi