Valverde: Šta mislim o dovođenju Neymara? Nije moje da mislim

Trener Barcelone tvrdi da su sve to špekulacije

Valverde: Šta mislim o dovođenju Neymara? Nije moje da mislim

Edmir Škorić

Sve su glasine priče o Neymarovom povratku u Barcelonu, ali trener Katalonaca Ernesto Valverde ne želi ništa da komentariše.

Neymara je PSG kupio za 222 miliona eura od Barcelone, ali djeluje kao da nije u potpunosti sretan ishodom i navodno je spreman da se vrati u Španiju.

Mundo Deportivo tvrdi da bi se Neymar trebao vratiti na ljeto u Barcelonu, ali trener ovog tima Ernesto Valverde prvi put čuje za to.

"Ne znam odakle ta informacija, ali mislim da je najobičnija špekulacija. Ne znam koliko dugo će priča trajati, a ni ne zanima me. Znate da ne komentarišem špekulacije", rekao je Valverde.

Spominje se da bi mogao i u Real Madrid i to za vrtoglavih 400 miliona eura.

"Da li mislim da neko hoće da plati toliko? Nemam pojma, mislim da ne bi, ali nije moj da mislim o tome", jasan je Valverde.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne pričam o igračima iz drugog tima. Što se tiče 400 miliona eura - kada me Real doveo i platio 75 miliona eura, mislio sam da je to nenormalno veliki novac. Mislim i da je 400 miliona luda cifra, ali dosta toga se promijenilo i vjerovatno će neko jednog dana platiti toliko za fudbalera. Da li će to biti Nejmar, ne znam", kazao je trener Reala Zinedine Zidane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi