Argentinac spava na klupama u centru, nema ni za kafe: "Obećali su mi da ću potpisati..."

Stigao u Grčku da završi transfer, pa ostao sam

Argentinac spava na klupama u centru, nema ni za kafe: "Obećali su mi da ću potpisati..."

E. Škorić
Teme:

Nevjerovatna vijest dolazi iz Grčke. 

Argentinski nogometaš Maximiliano Fornari zaglavio se u Larissi, bez novca i bez krova nad glavom.

Fornari je u Grčku stigao kako bi realizovao transfer u Apollon iz Larisse, ali na kraju se to nije dogodilo, pa je 26-godišnji krilni igrač naprosto ostao sam u Grčkoj u koju je došao iz rodne Argentine.

Igrao je u Argentini za Atletico Guemes, ali ga je jedan menadžer nagovorio na dolazak u Larissu i obećao mu da će potpisati za Apollon.

Potražite više informacija na temu Super League:

"Sve se zakompliciralo. Ne znam šta se dogodilo, menadžeri koji su me doveli ostavili su me bez ičega. Napustio sam tim kojem sam pripadao jer sam dobio službenu ponudu, ali nikada nisam potpisao ugovor", požalio se Fornari.

Trenutno živi na ulicama Larisse, kaže da nema novca ni za kafu, te da spava na klupama u centralnom parku.

Top Komentari

Ibro
26 godina i ako do sad nisi zaradio da imas bar mijesec dana od cega da zivis onda se ti mani tog fudbala i trazi sebi poso
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti