Argentinac stigao u Mostar: Luis Ibanez upoznao nove saigrače
Ibanez je dobro poznato ime na ovim prostorima s obzirom da je s dosta uspjeha igrao za zagrebački Dinamo, a potom i Crvenu zvezdu. Ovaj lijevi bek ponikao je u dresu legendarne Boce Juniors.

Potpisuje za HŠK Zrinjski

Argentinac stigao u Mostar: Luis Ibanez upoznao nove saigrače

E. Čaušević, foto: V. Bernadić

Nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba i Crvene zvezde, Luis Ibanez, karijeru će nastaviti u Bosni i Hercegovini tačnije dresu mostarskog Zrinjskog.

Ibanez je već nekoliko mjeseci slobodan igrač nakon što mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor s Trabzonsporom. Ipak, ovaj 31-godišnji Argentinac je sve iznenadio odlukom da karijeru nastavi u Zrinjskom gdje će sigurno biti ogromno pojačanje.

Kako je SportSport.ba prvi pisao Ibanez je jučer doputovao u Mostar i u narednim danima će potpisati ugovor s Plemićima. Argentinac se već upoznao sa novim saigračima koje sutra očekuje okršaj u Kupu BiH na gostovanju kod Zvijezde iz Gradačca.

Ibanez će sigurno biti velika konkurencija na lijevom beku Zrinjskog, a zanimljivo da ga je naš fotoreporter jutros "uhvatio" u društvu upravo Pere Stojkića i Darija Rugaševića koji igraju na toj poziciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 31-godišnji argentinski fudbaler ponikao je u dresu Boce Juniors, a u svojoj domovini još je igrao za Racing. Najbolje dane karijere proveo je u Dinamu iz Zagreba, a još je igrao za Crvenu zvezdu, ETO FC Gyor, Karabukspor i Trabzonspor.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zazamir
prop'o ko kauč
10 4
gaziiiiJAaaa
Od malih nogu je SANJAO da igra protiv Tuzla City-a, Zvijezde 09...
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti