Fotografije koje su obišle svijet: U Španiji se izjave nakon meča daju uz posebne upute

Sve se promijenilo

Fotografije koje su obišle svijet: U Španiji se izjave nakon meča daju uz posebne upute

Endin Čaušević

Sezona u španskoj La Ligi konačno se nastavila prije nekoliko dana utakmicama 28. kola.

Nakon tri mjeseca pauze klubovi u Španiji ponovo su nastavili takmičenje, a već u prvom kolu nastavka mogli smo vidjeti nekoliko sjajnih mečeva. Barcelona je u subotu u gostima deklasirala Mallorcu sa 4:0, dok je Real sinoć dobio Eibar (3:1) i zadržao korak na tabeli za Kataloncima.

Međutim, koliko se sve u fudbalu promijenilo zbog pandemije koronavirusa najbolje se vidjelo nakon utakmice Mallorce i Barcelone. Quique Setien i nekoliko igrača Barce su dali izjave nakon meča, a te fotografije su obišle svijet.

Naime, i davanje izjava je sada totalno drugačije jer su novinari na distanci od najmanje dva metra, a u kadru možete vidjeti samo mikrofon koji je prekriven najlonom, te sagovornika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija Barça Nova.

Fotografija Barça Nova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti