Argentinci i dalje nisu 'pravi', ali dvojac uveliko popravlja prosjek

Dybala i Icardi će igrati od prve minute

Argentinci i dalje nisu 'pravi', ali dvojac uveliko popravlja prosjek

Edmir Škorić

Brojne zvijezde nedostaju Argentini, ali svejedno je privremeni selektor Lionel Scaloni pronašao način da sastavi respektabilan tim.

Argentinci u noći sa utorka na srijedu igraju prijateljski meč s Kolumbijom na MetLife stadionu, a selektor Scaloni konačno može da računa i na neku od zvijezda.

Iako nedostaju Messi, Mascherano, Aguero i nekolicina onih koji su igrali na Mundijalu u Rusiji, tu su Paulo Dybala i Mauro Icardi.

Prema treningu u ponedjeljak, Argentina bi meč s Kolumbijom mogao da počne u ovom sastavu:

Armani, Bustos, Pezzella, Funes Mori, Tagliafico, Battaglia, Lo Celso, Meza, Dybala, Martinez i Icardi.

Već ovo djeluje ozbiljnije, no navijači su se navikli na brojne zvijezde u argentinskoj reprezentaciji, a mnoge raduje povratak Icardija koji godinama nije bio u selekciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi