Argentinci sretni i nasmijani, ali šta se dešava s Messijem?

Zamišljen i zabrinut pred meč s Hrvatskom

Argentinci sretni i nasmijani, ali šta se dešava s Messijem?

Endin Čaušević

Selekcija Argentine sutra igra protiv Hrvatske i nakon kiksa protiv Islanda ekipa Jorgea Sampaolija više nema pravo na greške.

U veoma lošem izdanju Gaučosi su remizirali protiv Islanda (1:1) čime su razočarali javnost u Argentini i jasno je da ovaj tim više nema pravo na greške. Izabranici Jorgea Sampaolija moraju ići na pobjedu protiv Vatrenih koji su nešto mirniji nakon pobjede protiv Nigerije.

Argentinski mediji objavili su fotografije s jučerašnjeg treninga ove selekcije, a u centru pažnje našao se Lionel Messi. Dok su njegovi saigrači nasmijani i dobro raspoloženi jedino je Messi zabrinut i zamišljen jer očito zna da se njegov tim nalazi u komplikovanoj situaciji.

Pritisak na Lionelu Messiju je ogroman, a iz Argentine su mu već poručili da se ne treba vraćati u ovu zemlju ukoliko se ova selekcija od Mundijala oprosti već nakon grupne faze.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti