Mandžukić poslao jasnu poruku Messiju i društvu

Hrvati spremni za okršaj

Mandžukić poslao jasnu poruku Messiju i društvu

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske u četvrtak igra protiv Argentine veliki okršaj u okviru drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Hrvatska je u prvom meču bez problema savladala Nigeriju, dok je Argentina šokirala svoje navijače osvajanjem samo boda protiv Islanda. Za Gaučose je ovo vjerovatno odlučujuća utakmica u kojoj više neće imati pravo na greške.

Utakmica Hrvatske i Argentine će sigurno biti još jedan spektakl na Mundijalu, a u taboru Vatrenih se baš i ne brinu previše što će se susreti s Messijem i društvom. Mario Mandžukić ima iskustva igranja protiv Messija i poručio je da se ne boji jednog od najboljih igrača svijeta.

"Messi? Ma, ja kada izađem na teren jednostavno ne poznajem nikog. To su samo protivnici koji me žele pobijediti. To nije ništa lično niti čudno, ali ne dam im da me pobijede i ja želim pobijediti njih. Nema popusta za njih dok sam ja na terenu i to se odnosi na Messija i Argentinu", poručio je Mandžukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi