Messijeva izjava pred Hrvatsku iznenadila argentinsku javnost

Je li skrenuo sa pameti nakon promašenog penala?

Messijeva izjava pred Hrvatsku iznenadila argentinsku javnost

Najbolji fudbaler Argentine Leo Messi odigrao je jako slabu utakmicu protiv Islanda na Svjetskom prvenstvu i još jednom je potvrdio da mu nikako ne godi pritisak koji su mu na leđa stavili argentinski mediji. 

Messi je protiv Islanda između ostalog promašio i penal, a pred drugu utakmicu na Prvenstvu, protiv Hrvatske, imao je veoma čudnu izjavu.

"Protiv Islanda smo izgledali dobro u defanzivi", kratko je prokomentarisao Messi novinarima pred susret protiv Hrvata.

Argentinski mediji su ovu izjavu posebno analizirali, jer oni smatraju da je njihova reprezentacija baš u defanzivi izgledala veoma loše i da je preopušteno shvatila napadače Islanda.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Argentinci bi bili u veoma teškoj situaciji ako bi izgubili od Hrvatske u četvrtak navečer i suočili bi se možda sa ispadanjem već u grupnoj fazi.

Top Komentari

stopkrkanima
Skrenuli mi kad otvaramo ovakve clanke uopste
5 1
Babo
Dovoljno je pogledati ko piše članak i sve čovjeku bude jasno...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi