Argentinci zabrinuti: Maradona više ne zna šta priča

Potvrdio, pa demantovao izjavu

Argentinci zabrinuti: Maradona više ne zna šta priča

E. Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Diego Maradona našao se u centru pažnje nakon izjava na račun Lionela Messija.

Maradona je naljutio fudbalsku javnost u Argentini izjavom da Lionel Messi nikada ne može biti lider ove selekcije jer 20 puta pred utakmicu ide u WC. Ipak, sigurno nije očekivao da će ga mnogi osuditi zbog ove izjave, pa je odlučio pokušati da smiri strasti.

Očito da Maradona nije baš pri sebi u posljednje vrijeme, a to najbolje pokazuje svojim izjavama. Ovaj put Maradona je okrenuo priču te poručio da su mediji izmislili njegovu izjavu iako je samo prije nekoliko dana potvrdio da je to izjavio, ali ne u smislu u kojem je preneseno u javnosti.

"Ono što se desilo jeste da mediji pokušavaju napraviti sukob između mene i Messija. Sve to što su oni objavili su izmislili. Moj odnos s njim je veći od svega što ćete ikad napisati. On je za mene najbolji igrač na svijetu", poručio je Maradona.

Top Komentari

Edy
on vec duze vrijeme ne zna sta prica,izgleda da su droge ucinile svoje
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi