Argentinske zvijezde "mole" Messija: Vrati se, trebaš nam
(Foto: EPA) Lionel Messi nije igrao za Argentinu od Mundijala, a i najveće zvijezde Gaučosa znaju da će teško bez njega u budućnosti

Koliko mogu Gaučosi bez svog najboljeg igrača?

Argentinske zvijezde "mole" Messija: Vrati se, trebaš nam

Lionel Messi za sada odmara od reprentacije Argentine nakon neuspjeha na Mundijalu u Rusiji, a mnogi vjeruju da se Barcin virtuoz više neće ni oblačiti državni dres.

Messi nije igrao za Argentinu od Mundijala, a nakon pobjede od 2:0 nak Meksikom, novinari su pitali njegovog saigrača Paula Dybalu šta misli o izostanku Barcinog superstara.

Iako je možda i zbog Messija imao nešto manju minutažu u dresu Gaučosa u prošlosti, Dybala je poručio da svi žele da se on vrati u reprezentaciju.

"Svi želimo da se Messi vrati u reprezentaciju. Svi znamo koliko je Leo važan za nas, ali sve je do njega. Mi smo grupa mladih igrača i treba nam i podrška naroda", poručio je kratko Dybala.

Podsjetimo, početkom oktorbra je i Mauro Icardi isticao da se Messi mora vratiti u reprezentaciju, bez obzira što se špekuliše da upravo zbog njega napadač Intera nije otputovao u Rusiju.

"Messi se mora vratiti. Igrat ćemo Copa Americu sljedeće godine i jasno je da se on mora vratiti u reprezentaciju", poručio je tada Icardi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi