Messi u Dubaiju lično dogovara Barceloni spektakularno pojačanje?

Jedna slika pokrenula je lavinu

Messi u Dubaiju lično dogovara Barceloni spektakularno pojačanje?

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera Leo Messi koristi reprezentativnu pauzu za odmor u Dubaiju gdje ima, u najmanju ruku, zanimljivo društvo.

Argentinac je iskoristio priliku da se vidi sa Paulom Pogbom, a njihova zajednička fotografija ekspresno je pokrenula lavinu glasina da će francuski veznjak na ljeto preći u Barcelonu.

Poznato je da Pogba nije najzadovoljniji u Manchester Unitedu i da se o njegovom odlasku sve glasnije priča u posljednje vrijeme, pa zato ovo druženje sa Messijem predstavlja zanimljivu temu za špekulisanje.

Također, odavno se zna da je Leo Messi u Barceloni mnogo više od samog fudbalera, pošto se već godinama pita za mnoge stvari koje se tiču kluba sa Nou Campa. Njegove su ovlasti ogromne, a ovo svakako ne bi bio prvi put da nekoga 'privoli' na dolazak u Barcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako god, Pogba i Messi su vjerovatno imali prijatan dan, a ima li istine u pričama koje su počele da kruže - pokazat će vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi