Lionel Messi predstavio nove kopačke u kojima će nastupati
Argentinski čarobnjak već godinama hara španskom La Ligom i iz sezone u sezonu ruši apsolutno sve moguće rekorde (Foto: EPA)

Posebno izrađene za njega

Lionel Messi predstavio nove kopačke u kojima će nastupati

M. Šljivak

Zvijezda Barcelone Lionel Messi (31) predstavio je nove kopačke u kojima će igrati do kraja sezone.

Messi će se u novim, plavo-crvenim kopačkama, pojaviti po prvi put 24. novembra kada će Barcelona u velikom derbiju gostovati na stadionu Wanda Metropolitano kod ekipe Atletica.

Na novim kopačkama dominiraju plava i crvena boja, ali tu je također i nijansa žute uz znak njemačke kompanije Adidas.

Da li će mu nove kopačke biti sretne saznaćemo 24. novembra u Madridu kada će sjajni Argentinac pokušati da nastavi sa dobrim igrama ove sezone.

Messi je prethodnih nekoliko utakmica propustio zbog povrede, a ove sezone je u svim takmičenjima upisao 14 golova i šest asistencija u 13 utakmica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi