Messi ili Ronaldo? Arthur je izabrao "svog" kapitena

Fudbaler Juventusa

Messi ili Ronaldo? Arthur je izabrao "svog" kapitena

A. Čaušević

Arthur Melo je jedan od rijetkih igrača koji tokom klupske karijere imaju priliku da dijele svlačionicu s Cristianom Ronaldom i Leom Messijem.

Nekadašnji veznjak Barcelone, a sadašnji član Juventusa govorio je o glavnim razlikama između argentinske i portugalske zvijezde.

"Svaki na svoj način pokazuje da je vođa. Leo to radi kroz djela, na terenu to radi kada primi loptu, sa željom da postigne gol i da pobijedi, to se primjeti", rekao je Arthur.

"Chris je osoba koja se mnogo više želi doći do izražaja. Radi to gestikulacijama rukama, riječima. I kad primi loptu odmah želi da postine gol. U svlačionici je veoma društven. Slaže se sa svima i razgovora sa svakim"

"Nisam mu prijatelj koji će mu otići kući i piti kafu, ali imamo dobar odnos."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Upitan da izabere kapitena između Messija i Ronalda odlučio se za sadašnjeg saigrača.

"Teško je. Na utakmici jedan zabije pet golova, drugi uradi isto. Obojica su dobre vođe. Ali biram Cristiana jer igramo zajedno", kroz smijeh je odgovorio brazilski veznjak.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Penderinos
Njihovo vrijeme je prošlo, bljesnu samo na par trenutaka, ostalo je sivilo, prošla su ona vremena kada su oni zabijali po 5 komada.
0 4
felix__27
Nije ostalo sivilo ... Ostala su dobra sjećanja na njih jer meni je čast bez oreseravanja sto sam gledao i Mesija a pogotovo Ronalda. Također čast mi je i Fergijev Man,kao i Arsenov Arsenal,Xavi,Iniesta,Efemberg,Elber,Mehmed Schol,Del Piero,itd itd... Nema sivila
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi