Pravi li Piatek još jedan fenomenalan transfer?
Foto - EPA

Juventus ima određene ideje

Pravi li Piatek još jedan fenomenalan transfer?

M. Šljivak

Poljski napadač Krzysztof Piatek (25) mogao bi napraviti još jedan veliki transfer.

Nakon što je 2019. godine prešao iz Genoe u Milan, gdje se međutim nije najbolje snašao, Piatek bi sad mogao pojačati redove italijanskog prvaka Juventusa.

Mediji na Apeninima tvrde da je poljski napadač jedna od ideja rukovodstva Stare dame, ali da još uvijek nije donijeta nikakva odluka o eventualnoj ponudi za ovog fudbalera.

Piatek ne bi imao ništa protiv da ima ulogu rezervnog napadača Alvaru Morati i sigurno da bi jedva dočekao da potpiše za tim kakav je Juventus.

Poljski fudbaler je trenutno član Herthe. U Berlinu međutim ne blista i njegovim nastupima nisu zadovoljni s obzirom na to da je plaćen 27 miliona eura.

Ovaj 25-godišnjak je 2018. godine eksplodirao u dresu Genoe. Zabio je 19 golova u 21 utakmici, a zatim je uslijedio transfer u Milan vrijedan 35 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, Rossoneri su ga prodali godinu dana kasnije, ali Hertha nije zadovoljna sa njegovih devet golova u 30 nastupa.

Spominjao se i njegov povratak u Genou, ali za sada od toga nema ništa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_medinic_
Bolje de paul da dođe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti