Arias napušta Atletico Madrid, tri velikana iz Italije bore se za njegov potpis

Gdje će nastaviti karijeru?

Arias napušta Atletico Madrid, tri velikana iz Italije bore se za njegov potpis

E. Oštraković

Trenutni desni bek Atletico Madrida, Santiago Arias, mogao bi na kraju sezone napustiti ekipu iz Madrida.

Naime, za njegove usluge zainteresirana su tri velikana iz Italije, te bi vrlo vjerovatno mogao karijeru nastaviti u toj zemlji.

On ove sezone nije imao previše prostora za igru u Atletico Madridu, te je odigrao svega jedanaest utakmica i upisao je jednu asistenciju.

Najveći interes za ovog defanzivca pokazali su Inter, Napoli i Roma, te će biti zanimljivo u kojem klubu bi mogao završiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je u Atletico Madrid stigao iz PSV-a 2018. godine kao veliko pojačanje, za 11 miliona eura, ali nije pokazao sav svoj potencijal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi