Da li će napokon svanuti bh. fudbaleru: Klub je objavio informaciju koja se možda i očekivala
FOTO: EPA

Stigla je i kap koja je prelila čašu

Da li će napokon svanuti bh. fudbaleru: Klub je objavio informaciju koja se možda i očekivala

H. Zilić

Dosta aktivan posljendjih dana bio je grčki Aris čije je redove trebao pojačati i hrvatski fudbaler Alen Halilović, ali na kraju se ništa nije desilo.

U timu iz Soluna neće biti veselo početkom februara jer je otkaz dobio i Alan Pardew.

Engleskom stručnjaku presudila je serija loših rezultata, a kap koja je prelila čašu bio je jučerašnji poraz od Ionikosa u 21. kolu grčke Super lige.

Aris je tako upisao tri poraza u posljednje četiri utakmice i pao na petu poziciju sa 11 bodova zaostatka za četvrtopaslsiranim Olympiakosom tako da je Evropa sada veoma daleko.

Arisu ne ide najbolje, vidjet ćemo da li će otkaz Pardew promijeniti stanje.

Ekipa bi trebala naredne sedmice dobiti novog trenera.

Oglasi

Da li će dolazak novog trenera na scenu vratiti i bh. fudbalera Izeta Hajrovića ostaje nam da vidimo.

Hajrović se još uvijek vodi kao fudbaler Arisa iako ove sezone nije upisao ni minutu, a nema ga ni u rosterima za utakmice.

Što se tiče Halilovića i njegovog pokušaja da karijeru oživi u Arisu to je bio pravi krah.

Grčki mediji pišu da je tim iz Soluna odustao od transfera. Na ovaj potez su se odlučili nakon što je ovaj 26-godišnji ofanzivac imao jako loše ljekarske preglede.

Potražite više informacija na temu Super League:

Od Arisa mu na kraju ostaje samo fotografija sa šalom kluba. Fotografija je nastala na aerodromu, no on neće obući dres ovog tima.

Aris u narednom 22. kolu očekuje derbi jer na svom terenu dočekuju drugopalsirani tim na tabeli ekipu Panathinaikosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi