Policija upala na zabavu, a tamo fudbaleri Juventusa
Foto - EPA

Klub će ih kazniti

Policija upala na zabavu, a tamo fudbaleri Juventusa

Midhat Šljivak

Fudbaleri torinskog Juventusa Weston McKennie, Paulo Dybala i Arthur Melo prekršili su pravila o organizovanju zabava i klub će ih kazniti zbog toga.

La Stampa danas donosi informaciju kako je McKennie organizovao zabavu u svom domu sa Dybalom i Arthurom, a pored njih prisustvovali su i njihovi prijatelji.

Kako je zbog Covid pravila organizovanje bilo kakvih zabava zabranjeno, komšije su pozvale policiju, a kada su se oni pojavili na vratima niko nije želio da otvori vrata.

Ipak, nakon sat vremena čekanja policija je dobila dozvolu za ulazak i tamo su zatekli trojicu fudbalera Juventusa sa prijateljima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svi će vjerovatno biti kažnjeni sa 400 eura zbog kršenja pravila, a moguća je i dodatna prijava zbog sprječavanja policijskih službenika u vršenju dužnosti.

Juventus će također kazniti svoje igrače i vidjet ćemo kakva će to kazna biti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K78
400 €.... hahahahaha... pa to je isto kao da su nas kaznili sa 4 feninga...
6 0
fantazi_plejer
joj kako mi na zivce idu ove komsije sto prijavljuju, pa tih supaka samo u evropi i ima
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi