8

Komentari (8)

Zaccheroni
Hvala Armando i sretno
antikomunist
Ovog momka NISU SMJELI dirati.Neka je ostao Pantelic, to je glavno.Lik veze s vezom nema, kao i njegov bivsi saigrac iz Radnika Blagojevic.Jedini koji ih hvali je onaj PRIKRIVENI c.e.t.a.l.j sa Velezovog f o r u m a , Only:).Njemu je kao Velez u srcu ali je najbitnije da istice S R B E koji igraju za Velez. Dno dna. Vidim dosta ga je f o r u m a s a okarakterisalo kao takvog ali on nastavlja, ta S D P opet igra "kolo s m r t i " oko Veleza kao i onda kad je ispo zama i iz Prve Federalne.Helem,jedino ON vidi da su ta dvojica, koja su zalutali u Velez, neki"igraci".
antikomunist
Blagojevic U M R T V I igru Veleza, udusi onu loptu a svaki drugi pas mu je pogresan.Ne trci, vise hoda.Dzankovic je izgarao u Velezovom dresu, Pantelic i Blagojevic samo setaju.Ali S D P struja u Velezu, koja pocinje opet da igra oko kluba(gdje god namirisu lovu, eto ih, kao lesinari).Dzankovicca NISU SMJELI dirati!
rodjak
@antikomunist, ti si jedan nacionalista kome je sve zeleno pred ocima,pitam se zasto navijas za Velez,em sto ima petokraku,em sto su crveni,em sto je klub antifashisticki,em sto u njemu su dobrodosli igraci svih nacija ,dakle sve ono sto nisi ti .Idi bola navijaj za Djerzelez okani se Rodjenih,nemas ti dovoljno dobre karakterisyike da navijas za Velez .O kvalitetu doticnih igraca se moze pricati ,ali prebacivati to na nacionalisticko pod****vanje,majstore to mi ne dozvoljavamo ,idi u tu vuko****nu iz koje si dosao pa tamo prosipaj nacinalisticku pamet
Reddevilsh
Svaka ti čast Armane Mostar u srcu Velež do groba
Ecosport
Sretno Armane, a vodstvo Veleža nabijem na neku stvar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.