Velikanu se 'otvorio apetit': Napadaču nisu dali priliku da igra, a sada žele zaraditi na transferu
FOTO: EPA

U sjajnoj je formi ove sezone

Velikanu se 'otvorio apetit': Napadaču nisu dali priliku da igra, a sada žele zaraditi na transferu

H. Zilić

Albanski napadač Armando Broja igra u životnoj formi u dresu Southamptona i već je dostigao vrijednost od devet miliona eura na transfermarktu.

Broja je na posudbu u Southamptonu iz redova Chelseaja, a već ima interesa od strane velikih klubova, tako Broju u svojim redovima žele vidjeti Tottenham, Dortmund, spominju se i Atletico, Milan..., međutim problem bi mogao nastati na relaciji Southampton - Chelsea.

Naime, nakon sjajnih igara Southampton želi da otkupi ugovor Broje od Chelseaja za deset miliona eura, što se Plavcima ne sviđa.

U Londonu žele Broju nazad na Stamford Bridge jer su svjesni činjenice da bi sada mogli dobro zaraditi na ovom momku iako mu nisu nikad dali šansu u prvom timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pojedini mediji na Ostrvu špekulišu da je za Broju stigla ponuda i od 25 miliona eura, ali ne navodi se ime kluba.

Broja je ove sezone u svim takmičenjima na 21 utakmici postigao sedam golova i upisao jednu asistenciju, a efikasan je u Premiershipu gdje je odigrao 18 minuta i postigao pet golova, svi golovi bili su ključni Southamptonu u borbi za bodove.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Frajer za 18 min dao 5 golova? Nisam lewu ni prepozno jbt
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije