Armenci se pokušali obračunati sa našim navijačima

Bolan dan za našu reprezentaciju

Armenci se pokušali obračunati sa našim navijačima

S. Mlaćo

Nogometna reprezentacija naše zemlje poražena je u Armeniji danas 4:2.

Bila je to veoma zanimljiva utakmica, a domaći su zaista pružili kvalitetnu partiju, dok mi nismo bili na nivou.

Treba istaći da je vatreno bilo i na tribinama gdje je grupa sa našim navijačima napadnuta od strane Armenaca. Gađali su ih kamenjem te našim navijačima nije bilo nimalo lako, ako uzmemo u obzir i sam rezultat...

Pogledajte kako je to izgledalo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Promo

Top Komentari

Konoplanka
Pičkurine ko i ovi sa Romanije.
15 0
Kosovo11
Većina vas ne zna šta je bilo na grbavici... tako da nema potrebe da se Armenci vrijeđaju. Bio sam na grbavici kad smo igrali sa Armenijom na sjevernoj tribini i naša gospoda je ponižavala, vrijedjala, armence. Žalosno je to sto su naši ih još vrijeđali povicima “Turska, Turska”. A ti isti Turci su im napravili genocid. I tad je trebao biti obračun, ali je policija to smirila, ali eto došlo je na naplatu tamo. Sami tražili, sami dobili.
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi