4

Komentari (4)

user1675926959
Armenci su kroz historiju uvijek bili gubitnici i ne zaslužuju čak ni ovu tzv zemlju...Ništa nije slučajno što su ih Vjekovima tlačili i dan danas tlače jači od njih.Sve po zasluzi
Mirsad1705
Kada neko želi "poniziti" nekoga drugog, a radi se o fudbalskoj utakmici - najbolji način da to uradi jeste da mu utrpa bar tri komada, pa da se onda slatko smije poraženom. U ovom slučaju Jermenci su samo ponizili sami sebe. Okretanje kosovske zastave naopako može se protumačiti na više načina - ne mora biti namjerno - može biti i rezultat gluposti i idiotizma. A izgubiti kod kuće sa 1:0 od tako "nevažne i mizerne" reprezentacije (kakvom Kosovo očito smatraju Jermeni), je poniženje za domaćine a ne za goste!
Hanibal
Definitivno ovi pravoslavni narodi su pokazali svoje krstasko lice naspram muslimana, bilo ddje u svijeti. Oni su uvijek na strani krscana bez obzira na historijske cinjenice.Narod na Kosovu nisu Kosovari vec je to vecinski Albanski narod u uz srpsku nacionalnu manjinu. Na Kosovu zive, Bosnjaci, Turci i jos neki narodi. Kosovo nije trebalo ni odigrati utakmicu sa njima. Pravoslavni narodi nista ne priznaju (sto je istina). Slave ratne zlocince, negiraju sudske presude ili neosporne cinjenice kao sto je postojanje nezavisne drzave Kosovo.
TurgutBayraktar
Armenci su gadan narod bar sto s etice politike nekoliko puta su zabijali noz u ledja osmanlijama pa su moralinda ih prevace na istok zbog toga navodexi propagandim da je to bio genocid pa su u zadnje vrijeme radili stvari azerima kraduci im zemlju koju su na kraju izgubili i ond arusijibzabili noz u ledja u zadnje vrijeme sad ovu glupost rade pa sto igrate sa Kosovom ako nemate kulturu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.