Armin Cibra novi član NK Jedinstvo

Bišćani pojačavaju napad za narednu sezonu

Armin Cibra novi član NK Jedinstvo

S. Grebović

Sada već bivši napadač visočke Bosne Armin Cibra, novo je pojačanje NK Jedistvo.

Ovaj 197 centimetara visoki napadač u redove Jedinstva stiže iz redova Bosne Visoko koja je završila na posljednjoj, 16. poziciji Prve lige Federacije.

Iako njegova ekipa nije izborila opstanak Cibra je pokazao kvalitet postigavši pet golova, pa bi za napad Bišćana trebao predstavljati veliko pojačanje.

U dosadašnjoj karijeri je nastupao za FK Famos, FK Novi Grad, Lovćen Cetinje, a jedan period je proveo i u njemačkom niželigašu Villingenu 08.

Za sada su u redove Jedinstva pristigli još Mujo Mujagić iz prijedorskog Rudara, te Alen Ibrišiković koji dolazi iz niželigaša Brekovice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vlado Jagodić je prozivku je zakazao za 30. juni, a klub iz Bihaća su do sada napustili Azu Besto, Abdulah Jahić i Armin Bijedić.

Jedinstvo je proteklu sezonu završilo na osmom mjestu sa 43 osvojena boda.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi