Armin Delić pojačao OFK Gradina
vaj iskusni vezni igrač nosio je dres Gradine kada je klub iz Srebrenika igrao u Premijer ligi BiH, a u karijeri je upisao čak 122 nastupa u Premijer ligi.

Iskusni veznjak potpisao

Armin Delić pojačao OFK Gradina

E. Oštraković

Nogometaši Gradine prije dva dana započeli su sa priprema za nastavak takmičenja u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Jako dobar posao obavlja uprava ovog kluba, koja je do sada već dovela nekoliko igrača, ali se također zahvalila četvorici nogometaša.

Danas je predstavljeno novo pojačanje, a to je povratnik, Armin Delić. Ovaj iskusni vezni igrač nosio je dres Gradine kada je klub iz Srebrenika igrao u Premijer ligi BiH, a u karijeri je upisao čak 122 nastupa u Premijer ligi.

Ranije su za Gradinu potpisali Oštraković, Muminović, Škahić, Ordagić i Kešetović, a očekuje se dolazak još nekoliko igrača. Dres Gradine u drugom dijelu sezone neće nositi Kasumović, Hodžić, Gluhić i Saburović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Prvu pripremnu utakmicu nogometaši Gradine odigrati će 13. februara protiv ekipe TOŠK-a.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi