11

Komentari (11)

sukisss
Da su oni dobri nebi mi njih vidjeli u nasoj reprezentaciji, al treba se nekako progurat Misketu koju hiljadu i evo ga u repki
Laola
Razumijes se u fudbal ko Mara u krivu rinaku
HitMan
OPLAKAH teBra pogodak u 12/icu
Laola
Naravno napaćene Bošnje od svega su vidjele grešku u kucanju, jer to je najbitnije u svemu. Takav smo mi narod, bljak. Ja kao navijac repke bi da pohvalim Misketa, bravo doktore !! BIH se voli djelima a ne rijecima
Klackalica
Nije to greška u pisanju nego neznanje i bol u nekoj stvari. 3 puta napisati pogresno prezime ne moze biti greska u pisanju. Ako mogu skupljat klikove na clickbait naslovima i bombardirat nas sa diletama i slicno, onda nek budu spremni i na pokoju kritiku.
Tegeltija_NO1
Škorić na aparatima,bitno je nesto napisati to sto nezna tacno prezime igrača nije bitno.
samir49
Mi vracamo...nama kradu pogotovo susjedi blago receno!
Rivaldo
Znamo samo vrbovati i krasti igrace koje su drugi odgojili i napravili. Kad cemo nauciti praviti igrace ovdje?
ghast0
Cilj klubova u državi nije da napravi igrača za reprezentaciju. Reprezentacija se pravi od najboljih mogućih koji mogu igrati za BiH. Neće tebi FK Sarajevo u narednih 5 godina izbaciti 50 kvalitetnih igrača nego jednog ili nijednog. Takva drzava, takvi uslovi, takvo sve.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.