Arminu Hodžiću propao plan, šta dalje?

Postoji mogućnost povratka na Grbavicu

Arminu Hodžiću propao plan, šta dalje?

E. Škorić

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine neće karijeru nastaviti u Turskoj, tako da je i dalje slobodan igrač.

Krajem decembra je Hodžić otputovao u Tursku i trenirao sa bivšim timom Kasimpasom, no na kraju nije potpisao ugovor sa tim superligašem.

Posljednji angažman imao je u Mađarskoj gdje je igrao za MOL Fehervar, nakon čega se vratio u Sarajevo, čekajući na novi angažman. Turska je propala, pa će popularni Ara još neko vrijeme čekati na novi angažman.

Povezivao se i sa svojim nekadašnjim klubom FK Željezničar. Plavi su i ranije slali signale i pokazivali želju da s njim potpišu ugovor, tako da nije isključeno ni da se vrati na Grbavicu.

S obzirom da je nekada bio i u Liverpoolu i da je igrao za reprezentaciju kao član zagrebačkog Dinama, ne bi trebao imati problem da već ovaj mjesec potpiše ugovor s nekim od klubova.

Bez ikakve sumnje bi njegovo iskustvo, ali i kvalitet koji posjeduje pomogli Željezničaru da ostvari svoje ciljeve do kraja sezone, ali za sada je to sve na dugačkom štapu i u domenu glasina.

Svojevremeno je za Željezničar igrao između 2012. i 2014. godine. Upravo u redovima Plavih je i ponikao te kao jako talentovan otišao u Liverpool još 2011. godine.

Kao član Željezničara je u sezoni 2012/13 bio prvak Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo već ima jednog Armina Hodžića, ostaje da se vidi hoće li u proljeće ući sa dvojicom.

Inače, Hodžić je za reprezentaciju BiH upisao 14 nastupa uz tri pogotka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Mali je tele sa 2 noge kojeg menadzeri i kamatari pokusavaju uvaliti bilo gdje. Na kraju ce se vratiti u najgoru ligu na svijetu ili ce u Njemacku na baustelu.
5 1
Baco
Daj ga Čelik,povratak na tvorničke postavke....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi