Armin Hodžić karijeru nastavlja u Turskoj?

Konyaspor želi bh. napadača

Armin Hodžić karijeru nastavlja u Turskoj?

Samir Mlaćo

Prema pisanju turskih medija, na meti Konyaspora je napadač Dinama i bh. reprezentativac Armin Hodžić. Naime, neugodnu povredu koja će ga sigurno dva mjeseca odvojiti od terena zaradio je 32-godišnji Malijac Mustapha Yatabare, pa se Konyaspor našao u neočekivanim problemima.

Turci navode da bi upravo Hodžić bio zamjena za Yatabarea, te će čelnici ovog kluba učiniti sve da dogovor bude postignut.

Također, navodi se da je Riad Bajić 2017. godine preporučio Hodžića čelnicima Konyaspora, ali da transfer tada nije uspio biti realiziran.

Hodžića turski mediji predstavljaju kao mladu bosansku zvijezdu, te navode da je u protekloj polusezoni za Dinamo u svim takmičenjima upisao 21 nastup uz sedam pogodaka i jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ponikao je u Željezničaru, a za "A" reprezentaciju BiH je upisao pet nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi