Armin Hodžić potpisao novi ugovor s Dinamom

Armin Hodžić potpisao novi ugovor s Dinamom

Edmir Škorić

Sjajni bh. napadač Armin Hodžić produžio je ugovor s Dinamom do 2022. godine.

Dinamo i Split sutra igraju prvi meč polufinala Kupa Hrvatske i tom prilikom održana je danas press konferencija na stadionu Maksimir.

Ujedno, saopćeno je novinarima kako je Hodžić potpisao novi ugovor s Dinamom do 2022. godine. 

"Brzo smo se dogovorili oko novog ugovora. Ja se ovdje osjećam kao kod kuće i lijepo mi je biti dio najveće momčadi u Hrvatskoj. Sada sam puno bolji igrač nego što sam bio kada sam tek došao i nadam se da ću tako nastaviti", rekao je Hodžić.

Bh. reprezentativac je u dresu Dinama ove sezone u HNL-u postigao pet pogodaka, a dres Modrih nosi od ljeta 2014. godine, kada je došao iz Liverpoola, a ponikao je u Željezničaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi