Arnautović: Navijači BiH će mi zviždati, ali ja ih ne mrzim, rat je gotov!

Reprezentativac Austrije

Arnautović: Navijači BiH će mi zviždati, ali ja ih ne mrzim, rat je gotov!

Reprezentativac Austrije Marko Arnautović rekao je u razgovoru za inostrane medije kako ne mrzi nikoga i kako želi svim narodima bivše Jugoslavije sve najbolje.

Arnautović i njegov reprezentativni kolega Aleksandar Dragović su u centru pažnje pred večerašnji susret protiv BiH, a obzirom da će biti čak 20.000 naših navijača austrijske medije je interesovalo očekuje li Arnautović zvižduke.

Ipak, njegov odgovor je oduševio sve u regionu bivše Jugoslavije.

"Očekujem da će me navijači BiH izviždati, ali ne smijem dopustiti da me događanja na tribinama izbace iz takta, moram ostati koncentriran na fudbal. Kad igramo protiv Bosne, Srbije, Hrvatske ili Turske, mi se i u Beču osjećamo kao gosti. Srbin sam, ali ne mrzim ni Bosnu ni Hrvatsku niti bilo koju drugu slavensku zemlju. Razumijem da ljudi na Balkanu i dalje misle da smo u ratu, ali za mene rat više ne postoji. Svima želim sve najbolje", rekao je Arnautović.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, susret između Austrije i BiH počinje večeras od 20.45 sati, a igrat će se na Ernst Happel stadionu u Beču.

Top Komentari

Medo-Brundo
Mozes nam da ga pu..... uzduz a i poprijeko
14 28
19211921
to su stvari koje bi se trebale podrazumjevati...
24 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi