Austrijanci otkrili početne sastave za večerašnji meč
Austrijanci se nadaju pobjedi, ali svjesni su da će naši Zmajevi imati veliku podršku navijača

Ističu da iznenađenja neće biti

Austrijanci otkrili početne sastave za večerašnji meč

Sve je spremno za večerašnji duel Austrije i Bosne i Hercegovine u okviru Lige nacija Lige B. Naši momci se nadaju nastavku pobjedničkog niza, dok Austrijanci traže važnu pobjedu. 

Očekuje se mnogo uzbuđenja, a austrijski mediji su uvjereni da će naši navijači napraviti pravu invaziju na stadion Ernst Hapel.

Također ističu da su sastavi oba tim za večeras poznati, te da tajni nema.

Prema njihovom mišljenju Austrija će nastupati u sastavu: Lindner, Dragović, Ilsanker, Hinterreger, Lainer, Zulj, Alaba, Baumgartlinger, Lazaro, Arnautović, Shopf.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Naša reprezentacije će nastupati u sastavu: Šehić, Zukanović, Šunjić, Vranješ, Ćivić, Bešić, Sarić, Pjanić, Duljević, Višća, Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi